Saci umeraș – un nou produs marca Ageri la un preț competitiv

Din 2015, echipa Ageri realizează cu spor haine pentru haine

Ne bucurăm să vă anunțăm că acum dispunem de o mașină specială pentru producția de saci-umeraș cu o capacitate de producție de 30.000 buc/zi. Ea este proiectată și configurată de către un inginer din Urlați, jud.Prahova, cu meniul în limba română.

Sacii cu profil umeraș, denumiți și huse pentru haine, reprezintă un ajutor foarte util pentru separarea și protecția vestimentară în industria fashion, fabricile de confecții, spălătorii sau curățătorii de haine.

Ei sunt realizați din polietilenă cu densitate joasă sau medie (LDPE sau MDPE), se potrivesc cu orice tip de umeraș și sunt disponibili în două modele: simpli – pentru uz general și pliați – pentru produsele cu lățimi mai mari în zona umerilor cum sunt, de exemplu, sacourile bărbătești sau pentru transportul economic a 2-3 produse diferite.

Personalizarea sacilor umeraș

  • Fiecare client stabilește dimensiunea care se potrivește cu planurile sale. Încadrează: lățimea între 400-800mm, înălțimea între 500-2000 mm și grosimea între 0,020-0,050mm. Ofertele noastre cuprind minim 60 de tipodimensiuni.
  • Pot fi embosați sau nu.
  • Pot fi color sau transparenți.
  • Se pot personaliza cu logo-ul firmei sau cu diverse mesaje și instrucțiuni.

Cât costă sacii Ageri cu profil umeraș?

1000 bucăți = 380 lei + TVA*

*Modelul de calcul este realizat pentru saci pliați sau drepți, cu dimensiunile: 600mm X 1100mm X 0,025mm (lățime, lungime, grosime).