5 lucruri bine de ştiut atunci când comanzi produse din folie

1. O mostră face cât o mie de cuvinte

Nu vorbim cu toţii limbajul de specialitate din industrie şi nici nu e nevoie. În cazul în care doriţi un produs nou şi ştiţi exact care este acesta, este suficient să ne arătaţi ceva asemănător şi ne ocupăm noi de restul… Sau dacă doriţi să experimentaţi ceva nou, noi vă oferim consiliere în alegerea materialelor şi formei adecvate pentru produsul dorit.

2. Cantitatea, bat-o vina

Ageri lucrează cu cantităţi industriale şi, implicit, pierderi tehnologice inevitabile, care fac parte din procesul firesc de producţie. Uneori este greu să obţii cantități precise având în vedere că la noi procesul de producţie începe de la fabricarea materiei prime. Astfel, erorile pot fi şi de ±10%. Recomandarea noastră pentru toţi clienţii este să ţină cont de această marjă de eroare pentru toate comenzile.

3. Cunoaşte termenul de realizare şi planifică în funcţie de acesta

Termenul de realizare al unei comenzi este 5 – 10 zile lucrătoare. Ageri lucrează la scară industrială, deci totul este mai mare şi durează mai mult pentru că noi fabricăm produsul începând de la materia primă. Datorită varietăţii comenzilor pe care le primim, nu folosim prefabricate şi nu ţinem marfa pe stoc (cu excepţii). În cazul în care comanda dvs este gata mai devreme, veţi fi contactat fără întârziere, pentru că şi nouă ne face plăcere să surprindem în mod plăcut clienții.

4. Comanda mică nu înseamnă neapărat livrare rapidă

Din motive tehnice, pierderile tehnologice pot depăşi cantitatea de produs finit dintr-o comandă mică. Pentru a nu ieşi în pierdere sau pentru a nu refuza comanda dvs, suntem nevoiţi să o grupăm cu alte comenzi asemănătoare. Cu alte cuvinte, o comandă mică poate să dureze mai mult decât o comandă mare fiind necesar să aşteptaţi ca şi alţi clienţi să comande ceva similar. Vă asigurăm că vom încerca să găsim cea mai rapidă soluţie pentru comanda dvs.

5. Plănuieşte în perspectivă

Fie că e vorba de o comandă mică sau o comandă mare, este bine să încercaţi să anticipaţi nevoile dvs pe o perioadă mai mare de timp. A comanda cantităţi mai mari, la intervale mai mari are mai multe avantaje: pe de o parte comanda mai mare poate fi realizată în termen mai scurt, pe de altă parte se diminuează anumite costuri, de exemplu cu transportul. Folia şi produsele derivate se păstrează foarte bine pe stoc. Mai bine sa ai un mic surplus, decât prea puţin.

În rest… nu suntem atât de diferiţi

Ce este valabil pentru compania dvs, se aplică şi în cazul nostru. Haideţi să gândim în termeni de piaţă şi să prosperăm împreună. Nu uitaţi, de la noi chiar pleci cu sacul…